Ga naar de inhoud

Babymassage & (Wobbel)Yoga

Momenteel staan er nog geen nieuwe datums op de planning

Wil jij de band met je baby versterken door samen leuke yoga-oefeningen te doen, liedjes te zingen en op een speelse manier bezig te zijn? En wil je massagetechnieken leren waarmee je ook thuis je baby heerlijk kunt masseren? Grijp nu je kans en schrijf je in voor de cursus Babymassage & (Wobbel)Yoga die start op …

Cursusdagen:
Er volgen nieuwe datums!

Starttijd lessen:
09.00 uur (lesduur: 1 uur)

Kosten cursus:
€ 

Locatie:
Twinkel Baby Spa & Babymassage
Dorpstraat 39
6582 AN Heumen

babymassage-wobbelyoga-twinkel-baby-spa

LET OP: maximaal 5 deelnemers per cursus dus schrijf op tijd in!

Wat kan je verwachten van een cursus Babymassage & (Wobbel)Yoga?

In deze cursus leer je verschillende massage- en yogatechnieken voor het hele lichaampje van je baby, waarmee je thuis verder kan masseren. De baby-yoga geven we op een leuke speelse manier door bewegingen te maken in combinatie met liedjes en andere leuke oefeningen. Plezier en ontspanning komen allemaal samen tijdens deze lessen, waarin jij je baby nog beter leert kennen en de hechting wordt versterkt. De oefeningen worden afwisselend gegeven op een Wobbelboard, Het Wobbelboard zorgt voor speelse en ontspannen lessen. In een Wobbelboard ligt een baby heel prettig, omdat hun ruggetje nog in een c-vorm loopt en je kunt gelijk beginnen met het heen- en weer wobbelen.

Elke les leer je nieuwe technieken en is er ruimte om vragen te stellen. Rust en vertrouwen staan voorop in de cursus. En natuurlijk vinden we jullie ook erg belangrijk! Want als papa, mama of de verzorger zich fijn en ontspannen voelt, kan een baby zich ook ontspannen.

  • De cursus bestaat uit 4 lessen voor jou en je baby.
  • De lessen duren ongeveer 1 tot 1,5 uur (kijk voor de data in ons lesrooster).
  • De groepen bestaan uit maximaal 4-5 baby’s met 1 ouder/verzorger per baby.
  • Kosten lessenpakket: € .
  • Geschikt voor baby’s tot 12 maanden. (zodra kindjes kunnen tijgeren of kruipen is de massage wel wat meer een uitdaging)
 

Heeft je baby erg last van eczeem, een heupafwijking of een voorkeurshouding? Dan kun je ook een privéles boeken zodat we passende massagetechnieken kunnen aanbieden. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar info@twinkelbabymassage.nl.

Plezier

Samen met je baby op een speelse manier ontspannen, door middel van yoga met leuke liedjes voor je baby. En met fijne oefeningen die bij zowel bij jou als bij je baby een lach op het gezicht toveren.

Ontspanning

Baby-yoga zorgt voor ontspanning! Je maakt zelfs automatisch meer endorfine (het gelukshormoon) en oxytocine (het knuffelhormoon) aan, en dat zorgt natuurlijk voor een heel fijn gevoel. Baby's voelen zich daardoor meer ontspannen en hebben meer rust in hun lijfje.

Hechting

Door aanraking maak je veel contact met je baby en stimuleer je de hechting met ouders of verzorgers. Een baby die zich gekoesterd voelt, zal zich ook veilig en welkom voelen. Ouders leren hun baby en zijn of haar signalen beter kennen, waardoor ze beter in kunnen spelen op de behoeften van hun kind.

De voordelen van babymassage en baby-yoga

Voor je baby:

Voor jou als ouder:

Je baby heeft meer rust

Je baby slaapt dieper en rustiger

Je baby is alerter en heeft meer interesse in de omgeving

Je baby huilt minder

Je baby heeft meer plezier in contact

Het versterkt en versoepelt de spieren van je baby

Het versterkt en versoepelt de spieren van je baby

Het heeft een positief effect op de spijsvertering, de doorbloeding, de weerstand en de psychomotorische ontwikkeling van je baby

Je krijgt meer zelfvertrouwen omdat je jouw baby beter leert te begrijpen

Het geeft ontspanning en plezier

Het geeft handvatten om je baby te kalmeren en een sterke band op te bouwen

Het leert je om je baby vanuit rust te benaderen

Het versterkt de hechting tussen jou en je baby

wobbelyoga-baby

Ivm vakantie zijn we van 6-7-'24 t/m 19-7-'24 gesloten. Emails ect. beantwoorden we onze vakantie weer.

X